top of page

START- EN STOPPLAATSEN

Melkveebedrijf
familie Johny Van Den Berghe-Rogge

Markettestraat 6, 9881 Bellem

In de rust van Markette is de hoeve “Groot Kromeke” gelegen.
Noë en Monique startten hier in 1975 een bedrijf op met 18 koeien in de bestaande stallen. In 1984 werd een nieuwe melkveestal gebouwd met de bedoeling zich te richten naar één tak: melkvee.

Sinds 2003 baten Johny en Ann samen met Monique het bedrijf verder uit. Het breidde uit naar 110 melkkoeien en een 80 tal stuks jongvee. In 2021 met oog op de toekomst, werd een nieuwe melkveestal gebouwd voor 150 melkkoeien.  Bij de bouw van de stal  werd gekozen voor duurzaamheid, automatisering, ruimte,
licht en comfort.

Johny, Ann, Jolien en Jordy wensen jullie een ontspannende fietsavond!

kraan.png

Guido De Brabander
grond-en afbraakwerken

Vaartstraat 19, 9850 Hansbeke

Ruim 40 jaar zit Guido in het vak. Nadat hij lang voor andere werkte besloot Guido om zelf een eigen zaak op te richten. Namelijk Guido grond- en afbraakwerken!  Zijn werk bestaat vooral uit het klaarleggen of aanpassen van rioleringen, opkuis van terreinen, betonwerken, plaatsen van afsluitingen en keermuren, verwijderen van bomen en struiken en nog veel meer!

Guido en zijn familie wensen jullie een aangename avond
en veel fietsgenot!

IMG_20230419_222715.jpg

Dier en Tuincentrum
Schelstraete Bernard

Biebyckstraat 66, 9850 Nevele

De familiezaak Schelstraete dier-en tuincentrum begon ruim zo'n 65jaar geleden. Firmin Schelstraete en Leona Vansteenkiste startten de zaak met het verdelen van veevoeders. Dit breidde al snel uit naar ook de voeders en toebehoren van huisdieren. 35jaar later nemen Bernard Schelstraete, zoon van, en Isabella Heyerick de zaak over. Naast de hobbyvoeders, wordt hier vandaag de dag ook tuinbenodigdheden, binnen-en buitenplanten aangeboden. Ook zoon en dochter zijn hier intussen aan de slag. 

bottom of page